Marksesteenweg 165 8500 Kortrijk

Zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van de Vriendenkring Treinbestuurders Kortrijk mag niets uit deze website voor andere doeleinden worden gebruikt dan het doel waartoe deze website werd opgericht.


De personen op de foto’s zijn ervan op de hoogte dat de foto’s die tijdens de activiteiten van de vriendenkring worden genomen, bestemd zijn voor publicatie op deze website en hebben daartoe hun stilzwijgende toestemming gegeven. Zij kunnen  deze toestemming ten allen tijde herroepen.

Wandeling Cap Blanz Nez 22/05/2016

Slechts 8 deelnemers voor deze stevige wandeling van 16 km (en ook enkele verontschuldigen wegens “van dienst zijn”) door een pracht van een landschap niet eens zo ver van huis.

De weersvoorspellingen leken ons niet gunstig gezind maar bij nader inzicht bevonden we ons toch op de goede plek: terwijl het op het thuisfront een hele namiddag pijpestelen regende, blijven wij op enkele druppels na gespaard van dit hemels vocht en konden we zowaar ook een glimp opvangen van dat eigenzinnige eiland aan de overkant.

En voor wie deze wandeling op eigen houtje wil overdoen en/of de GPS-coördinaten van deze wandeling wil downloaden, is er de volgende link.

© VTK / Nico Callens en Bert Vanneste